Хіти тижня. COVID-19 в Україні: Спецкостюм жителя Ірпеня від коронавірусу здивував українців (відео)

Як курити у скафандрі...

На телеканалі ZIK вийшов гучний сюжет з Ірпеня, який не залишив байдужим українців. На відео, яке було оприлюднено в YouTube 26 березня, чоловік курить прямо в захисному костюмі, передають Патріоти України.

Що за чоловік показаний в сюжеті не повідомляється. Судячи з усього, це житель Ірпеня, який був ізольований через зараження китайським коронавірусом. "Паніки мешканці не мають. У нас є група в чаті, спілкуємося, продукти замовляємо, ліки ... Все нам привозять вчасно, влада допомагає", - каже він.

Чоловік зазначив, що скафандр, в який він одягнений, є "ізраїльським захистом", який йому надали місцеві волонтери. Прямо в цьому спецкостюмі житель Ірпеня і закурив на камеру. "Така система, як мундштук, клапан є. Таким чином куримо", - заявив він.


Соцмережі неоднозначно поставилися до його вчинку. Частину суспільства розсмішила "кмітливість", інша була обурена. "Хтось уже запатентував цю технологію?)", "З функцією "перекур". Сучасні проблеми вимагають сучасних рішень", "Як же я кричу! Наш народ ні війною, ні вірусом не візьмеш", "Не розумію, це смішно, або жахливо", "А в цей час медики сидять без костюмів", "Це схоже на постановку", - пишуть коментатори.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...