Хіти тижня. "Да я мочился во все это!": У Грузії розгорівся новий скандал через Росію

Генеральний директор телеканалу "Руставі-2" Ніколоз Гварамія сказав в прямому ефірі, що готовий мочитися в вино і боржомі, які постачають в Росію, повідомляють Патріоти України.

Так, він заявив, що Грузія не "торговий об'єкт", а також, що він не збирається говорити про президента РФ Володимира Путіна хороші слова, тільки для експорту вина, боржомі і набегвалі в Росії.

"Та й чорт з цими боржомі і з вином! Тепер ми повинні сказати, що Путін хороший, щоб хтось боржомі, вино і набеглаві ввозив в Росію? Та я мочився в усе це! Мені все одно! Ми країна чи торговий об'єкт?", – кричав він у студії телеканалу.

Гварамія звернувся до виробників із закликом "продавати в Україні". Гендиректор "Руставі 2" повідомив, що телеканалу "заборонили вільно висловлювати думки, щоб ваш боржомі тільки вільно продавався в Росії". У своїй промові в ефірі він використав нецензурний вислів.

Нагадаємо, популярний в Грузії телеведучий Георгій Габунія в ефірі телеканалу "Руставі 2" у неділю, 7 липня, нецензурно вилаяв російського президента і його покійних батьків.

"Я хочу передати величезний привіт нашому великому другу, президенту Росії Володимиру Володимировичу Путіну. Вовочка, с*ка ти бродяча... На нашій красивій землі немає місця такому убогому створінню, таким виродку, як ти",вибухнув він. Грузинська телекомпанія "Руставі-2" припинила мовлення після скандалу, який розгорівся через лайку тележурналіста.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...