Хіти тижня. Далеко від рідної Одеси: Могила Жванецького була занедбана через кілька місяців (фото)

Немає сумніву, якщо б знаменитий письменник та артист був похований у рідному місті, його могила ніколи би не залишалась закинутою без свічок та квітів, на відміну від найпрестижнішого цвинтаря Москви.

ЗМІ заговорили про гнітючий стан могили покійного письменника-сатирика Михайла Жванецького на Новодівичому кладовищі. Про це пише MК, передають Патріоти України.

Існує велика ймовірність, що родичі знаменитості відмовилися стежити за похованням. Як зазначається, на могилі досі відсутній хрест. Поруч видніється засохла трава. Не видно і огорожі навколо поховання.

Співробітник кладовища, який доглядає за похованнями, заявив, що прибрати сміття з могили Жванецького зажадало від нього начальство. Картина трохи згладжується яскравими живими квітами від шанувальників сатирика. Михайло Жванецький помер в листопаді 2020 року у віці 86 років. Як повідомляється, у сатирика є троє офіційних спадкоємців і таке ж число позашлюбних.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...