Хіти тижня. Даремно обіцяв відправити українця на "пенсію": Василь Ломаченко відправив британця Кроллу у важкий нокаут

Наш чемпіон заявив, що хоче бачити наступним суперником Майкі Ґарсію

У Лос-Анджелесі на легендарній арені Staples Center відбувся чемпіонський бій між українським боксером Василем Ломаченком (13-1, 10 КО) і британцем Ентоні Кролл (34-7-3, 13 КО). Українець мав перевагу з перших секунд, зазначають Патріоти України.

Василь відразу ж захопив центр рингу і почав бити суперника. У третьому раунді Василь відправив суперника в нокдаун, але Кролла все ж зумів продовжити поєдинок. Однак вже на початку четвертої трихвилинки британець опинився у важкому нокауті. У всіх попередніх трьох раундах перевага Ломаченко була беззаперечною.

Ця перемога стала для Ломаченко 13-й в 14 поєдинках на професійному рингу і він захистив титули чемпіона світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі.

"Дякую лікарю, який відновив моє праве плече, - прокоментував перемогу Василь по гарячих слідах. - Що далі? Хочу бачити в рингу навпроти себе Майкі Ґарсію. Об'єднавчі поєдинки є для мене пріоритетними. Хочу зібрати всі пояси в цьому дивізіоні", - заявив Василь після поєдинку.

Американська публіка зустріла згадку Ломаченка про чемпіона WBС Ґарсію овацією. Безперечно, цей бій є найочікуванішою подією в легкій вазі.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...