Хіти тижня. Дбає про тих, кого рідні залишили: Чоловік поховав 80 дітей, для яких став прийомним батьком (відео)

Мохаммед Бзек піклується про хворих дітей, яких покинули батьки. Він проводить з малюками їх останні дні.​

У чоловіка було багато падінь і трагедій в житті, але він твердо стоїть на ногах і допомагає іншим досі. Мохамед Бзек втратив дружину, а його син - інвалід. У 62-річного чоловіка лікарі діагностували рак. Він в повній самоті лежав в клініці і боровся з хворобою. Мохамед знає, як важко жити без підтримки близьких людей. Тому він дарує свою любов і турботу смертельно хворим дітям, яких кинули батьки, передають Патріоти України.

Зазвичай дитина, якій залишилося жити декілька місяців або днів, проводить життя в стінах лікарні. Вони залишаються один на один з недугою і чекають того дня, коли очі більше не відкриються. Завдяки величезному серцю Мохамеда, діти відчувають тепло до кінця своїх днів. Чоловік став прийомних батьком, у нього на руках вже померло 80 дітей.

Він обіймає їх, грає, розмовляє з ними. Деякі малюки нерухомі, але вони точно відчувають батьківські обійми. Діти вмирають від хвороби, але йдуть в інший світ з почуттям безпеки і спокою.

Мохамед Бзек стверджує: «Ми люди, ми повинні допомагати один одному. Не має значення, яка допомога: матеріальна, духовна, медична, будь-яка допомога, яку ви можете дати». Також чоловік додав, що немає різниці, яка у вас шкіра, національність, релігія і в якій країні ви народилися і живете. Ми повинні об'єднуватися, а не навпаки.

Бзек каже, що буде виховувати малюків до тих пір, поки дозволятиме здоров'я. Чоловік буде все робити для хворих дітей, щоб бачити їх посмішки і чути дитячий сміх.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...