Хіти тижня. "Дебилы, бл...": В Одесі розгорівся гучний скандал через росТБ у кафе (фото)

На питання про те, наскільки це правомірно, персонал відповів, що не тільки вважає це правильним, але ще і назвав війну на Донбасі громадянською.

В Одесі розгорівся гучний скандал у зв'язку з показом російських пропагандистських каналів в одній з чебуречних. Про це повідомляється "Пухнастий українобот" в Twitter, передають Патріоти України.

"Одеса. Чебуречна на Олександрівському проспекті. З нахабним рилом показують "росія 24", - йдеться в підпису до знімка, на якому можна побачити телевізор, де дійсно транслюється російський пропагандистський канал.

При цьому, на питання про те, наскільки це правомірно, персонал відповів, що не тільки вважає це правильним, але ще і назвав війну на Донбасі громадянською. У мережі бурхливо почали обговорювати те, що сталося.

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...