Хіти тижня. Демонструє непогані досягнення, але не співає: ЗМІ розповіли про сина Винника (фото)

Юліан професійно займається плаванням й бере участь в чемпіонатах Північної Німеччини.

У мережі показали фото "таємного сина" українського співака Олега Винника Юліана, якого він нібито виховує разом з Таїсією Сватко (Таюне). 16-річний юнак вчиться і живе в Німеччині, повідомляють Патріоти України.

Юліан професійно займається плаванням й бере участь в чемпіонатах Північної Німеччини. Зазначається, що фото з Юліаном були зроблені в Берліні, в басейні спортивного клубу Шарлоттенбург, де він тренується з 2016 року.

Син Олега Винника Юліан

Згідно зі статистикою клубу, Юліан демонструє непогані досягнення. Так, в січні 2020 року на змаганнях в Берліні він зайняв перше місце у запливі вільним стилем. Дистанцію 100 метрів спортсмен подолав за 1 хвилину 3 секунди. Тоді ж юнак показав найкращий час на дистанції 200 м брасом – 2 хвилини 59 секунд.

ЗМІ показали фото сина Винника: де він живе і чим він займається

Нагадаємо, чутки про таємний шлюб Олега Винника з Таїсією Сватко (Таюне) гуляють в мережі вже не перший рік. Також поширювалася інформація, що Винник з дружиною виховують сина. Хлопчик нібито народився в Німеччині, куди його "батьки" вирушили працювати після навчання в Канівському музичному училищі. До речі, сам артист ці чутки ніяк не коментує.

Олег Винник і Таюне

Джерело: Факты

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...