Хіти тижня. "День, коли нам соромно, настав": У мережі розгорілися суперечки довкола вчинку воїна ЗСУ в маршрутці

Думки про вчинок воїна, який не скористався пільгою, розділилися.

У Києві український воїн, який захищав Донбас від російських найманців, не захотів їхати в маршрутці за посвідченням УБД. Про це на своїй сторінці у Facebook написав український журналіст і блогер Тім Златкін, передають Патріоти України.

"Зараз на Дарниці в маршрутці пацан передав 16 грн за проїзд. Поруч його дівчина обурилася: - Чому не 8? У тебе ж УБД! Він цикнув на неї, й обоє мовчки відвернулися. Я довго спостерігав за ним, як він дивиться вниз і ховає погляд від сторонніх. Так очі й не підняв. День, коли нам соромно, настав", – розповів журналіст.

Думки про події в маршрутці з воїном розділилися: одні не зрозуміли його вчинку, інші ж висловили повагу, а треті пояснили ситуацію небажанням бійця провокувати сварку. "Я в маршрутках ніколи не показую. Ні, не соромно. Просто не хочу лаятися", "Не соромно. Я теж в маршрутці оплачую", "Дожилися... соромно перед пацанами", "З якого дива опускати очі?! Люди на це заслужили!" – пишуть у мережі.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...