Хіти тижня. День Незалежності: ​На Майдані Незалежності намагалися зірвати виступ Зеленського, пролилась кров, - журналіст (відео 16+)

Телеглядачі цього моменту під час трансляції не побачили

Не всі були раді бачити президента Володимира Зеленського на Майдані в День незалежності України 24 серпня. Про скандал на урочистих заходах розповіла в Telegram відома українська журналістка Соня Кошкіна, зазначають Патріоти України.

Як відомо, з приводу 28-ої річниці проголошення незалежності України в Києві пройшли урочисті заходи за участю Володимира Зеленського та його дружини Олени. Традиційно президент виголосив промову. Однак вона сподобалася не всім.

На початку виступу, коли Зеленський говорив про втрати на Донбасі, невідомі почали скандувати "Ганьба!"

"Не знаю, чи чутно було в трансляції, але початок виступу Зеленського намагалися перебити криками", - повідомила Кошкіна. Жінка відзначає, що кричали досить голосно "з боку Главпочтама". Тривало це близько півтори хвилини, після чого незадоволені затихли.

Пізніше виявилося, що сталася якась бійка з охороною офіційного заходу. Одна людина була затримана. З'явилося відео.

Увага! У відео присутні сцени жорстокості! 16+

«Людина, попередньо в стані алкогольного сп'яніння, впала з конструкції, і була затримана співробітниками поліції. На неї складені два адмінпротоколи, ніяких заборонених речей при ньому не було», - написав начальник київської поліції Андрій Крищенко.

Те, що людина впала не сама, видно з запису свідка, котрий з'явився у мережі трохи згодом. Затриманий виявився учасником бойових дій

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...