Хіти тижня. Депресія і наркотики: Українська співачка розповіла про свій стан після невдалого Євробачення (відео)

Гайтана пригадала, як тікала сама від себе.

Українська поп-виконавиця Гайтана після не зовсім вдалого виступу на Євробаченні-2012 тікала сама від себе. Співачка переїхала до Англії, де намагалася врятувати і відносини з її екс-продюсером Едуардом Климом, які теж йшла на дно, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

Як зізналася в інтерв'ю проекту ЖВЛ 40-річна артистка, через низку труднощів у неї розвинулася депресія. Гайтана захопилася легкими наркотиками і в певний момент усвідомила, що помирає.

"Туди-сюди каталися. Ніяк не могли поставити крапку в цих відносинах <...> я тікала по світу сама від себе", - згадала вона.

Згубну пристрасть до марихуани, яка допомагала їй впоратися з депресією, виконавиця усвідомила лише з часом: "Я просто зрозуміла, що починаю курити по кілька разів на день, щоб тікати від себе. Від реальності".

Без марихуани не розпочинався і не закінчувався жоден день, і такий спосіб життя виконавиця вела майже два роки. У певний момент їй вдалося "зіскочити". А все тому що вона зрозуміла, що помирає.

"Мені дуже хотілося. Я розуміла, що помираю. І поки я курила, я не могла прийняти рішення і залишити ці відносини", - продовжила Гайтана.

Едуард Клім знав, в якому стані знаходиться артистка, але допомогти не міг як мінімум тому, що сам перебував у такому ж. Як висловилася виконавиця, вони були двома хворими людьми, які заражали один одного. У 2016 році Гайтані таки вдалося перебороти свою пристрасть до наркотиків і розірвати відносини з колишнім продюсером. Відновитися в Конго - другий батьківщині співачки - їй допоміг її батько, який зумів підібрати правильні слова.

Сьогодні Гайтана одружена з іменитим саунд-продюсером Олександром Смартом, який свого часу працював у США з Ланою Дель Рей, гуртом Maroon 5 та іншими знаменитостями. Пара виховує спільну дочку Сапфір-Ніколь, яка народилася влітку 2017 року.

Ситуація стає критичною: Україні загрожує гостра нестача робочих рук, незабаром країна потребуватиме мільйонів робітників

четвер, 25 квітень 2024, 6:39

Вже найближчим часом Україна може зіткнутися з гострою нестачею робочої сили. За оцінками фахівців, для того, щоб до 2030 року підтримати щорічне зростання ВВП на рівні 5-7%, країні не вистачатиме до 4,5 млн робочих рук. Про це повідомив виконавчий дир...

Оце так! У Львові дружину військовозобов’язаного засудили до 3 років позбавлення волі за укладення фіктивного шлюбу

четвер, 25 квітень 2024, 6:30

У судовому реєстрі повідомляється, що суд у Львівській області визнав жінку-інваліда 3 групи винною у незаконному переправленні особи через державний кордон, передають Патріоти України. Як йдеться у матеріалах справи, жінка, будучи інвалідом 3 групи, в...