Хіти тижня. Десять левів вилізли на дерево поспати: Унікальне фото підірвало інтернет

У Національному парку Серенгеті (Африка) десять левів вилізли на дерево, щоб поспати - і це дивовижне видовище, від якого перехоплює дух. Про це повідомляє The Sun, передають Патріоти України.

Фотограф з Кенії, Пол Кіру, був такий схвильований, побачивши левів, що назвав дерево "Різдвяна ялинка Серенгеті".

За його словами, таке буває вкрай рідко, адже леви не люблять вилазити на дерева через свою вагу - для них це небезпечно, на відміну від леопардів.

Кіру додав, що леви, ймовірно, вирішили охолодитися на вітрі в жаркий день і уникнути дратівливих мух цеце і інших комах, які можуть вкусити їх на рівні землі.

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...

Близький друг і колега 56-річного Дмитра Капранова назвав причину його раптової смерті

вівторок, 16 квітень 2024, 19:52

Причиною смерті 56-річного українського письменника і книговидавця Дмитра Капранова – брата-близнюка Віталія Капранова – став серцевий напад. Про це 16 квітня розповів його друг і колега Сашко Лірник, передають Патріоти України. "Мені абсолютно не хоче...