Хіти тижня. Дядько приставав до племінниці: Шокуючі подробиці про сім'ю дитини, якій відрізали голову в Харкові

Антон постійно кликав маленьку Христину "полежати разом".

Брат жінки, яку в четвер, 30 квітня, в Харкові затримали голою з пакетом в руках, в якому була відрізана голова її 13-річної дочки, приставав до вбитої дівчинки. Про це повідомляє "Типовий Харків", передають Патріоти України.

Як пише видання, Антон (так звуть брата жінки) приставав до маленької Христини, постійно кликав полежати разом і міг вщипнути за попу. "Крім того, він неодноразово бив Тетяну (мати дівчинки), вона викликала поліцію, але реакції від правоохоронних органів не було. У поліції Тетяна не раз питала - ви приймете заяву тільки коли він когось з нашої сім'ї вб'є?" - цитує видання слова людини, яка була вхожою до сім'ї, де сталася трагедія.

Крім того, відомо, що Антон "багато пив, виносив з дому, де останнім часом жили мати з дочкою, каструлі і сковорідки, щоб здати їх на металобрухт".

"До нього постійно ходили його друзі для спільних пиятик, всю їжу, приготовлену Тетяною та Христиною, вони з'їдали", - додає співрозмовник видання. Антон, за словами друга сім'ї, крав консервацію у сусідів, між ним і Тетяною часто були скандали.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...