Хіти тижня. Дітей ледве відкачали: Двох п'яних 13-річних українок знайшли без свідомості посеред вулиці

Тепер поліція розшукує батьків дівчаток, а також встановлює, де підлітки придбали алкоголь.

В Кременчуці Полтавської області двоє п'яних 13-річних школярок лежали посеред вулиці без свідомості. Неповнолітніх виявили патрульні та відразу викликали "швидку". Про це повідомляє прес-служба місцевої патрульної поліції, передають Патріоти України.

"Близько 13 години, патрулюючи вулицю Вадима Пугачова, інспектори патрульної поліції помітили, як прямо посеред дороги двоє невідомих дівчат лежать без свідомості. Поліцейські зробили їм домедичну допомогу і викликали швидку", - сказано в повідомленні.

В лікарні дівчатам поставили діагноз - алкогольна інтоксикація. До медиків вони потрапили в тяжкому стані, проте наразі життю і здоров'ю нічого не загрожує. Тепер поліція розшукує батьків дівчаток, а також встановлює, де підлітки придбали алкоголь, адже в Україні продавати спиртне дозволено тільки особам, які досягли 18 років.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...