Хіти тижня. Діти загинули першими: Моторошні подробиці смерті матері і її двох синів у Скадовську (відео)

За попередніми даними експертів, діти померли першими.

У курортному Скадовську триває розслідування обставин загибелі 34-річної Ольги Буніної і її синів, які приїхали на відпочинок, передають Патріоти України.

За попередніми даними експертів, діти померли першими. Це дало привід для чуток про те, що вбивцею могла бути сама жінка, яка після скоєного наклала на себе руки.

Проте правоохоронці цю версію тільки відпрацьовують. Поки що можна точно сказати тільки, що на тілах слідів боротьби або насильницької смерті не виявлено. «Під час огляду на тілах загиблих видимих тілесних ушкоджень виявлено не було. Наявні ознаки асфіксії у жінки. Трупи направлені в бюро судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті», - розповіла прес-секретар ГУНП в Херсонській області Ірина Атаманенко.

Джерело: ТСН.ua

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...