Хіти тижня. Діти знайшли череп: Шокуюче вбивство балерини в Росії (фото)

У Москві на березі річки знайшли череп, який може належати балерині Великого театру Ользі Дьоміній, яка пропала безвісти в 2014 році. Такі дані оприлюднивTelegram-канал Mash, повідомляють Патріоти України.

Так, щоб підтвердити цю інформацію, фахівці проведуть ДНК-дослідження. Справа ускладнюється тим, що у знайденого черепа відсутня нижня щелепа. Тому портретні дослідження виключені.

При цьому головною зачіпкою є те, що саме в цьому місці п'ять років тому "світився" телефон підозрюваного у вбивстві Дьоміної – 37-річного Малхаза Джавоєва. У балерини з ним був роман, проте потім чоловік одружився з іншою.

"Дівчину використовував для афери — одружив Ольгу на другові, вони розвели його на квартиру і гроші. Їй повинна була дістатися частка, Малхаз її не віддав. Оформив все на себе, потім вони обоє зникли. Тільки в 2017-м чоловіка знайшли в Німеччині під чужим ім'ям і екстрадували — він сидить у "Матроській тиші", – йдеться в повідомленні.

У прес-службі Слідкому РФ знахідку підтвердили і заявили, що проводять дослідчу перевірку. "В даний час виконуються перевірочні заходи, спрямовані на встановлення всіх обставин події. Призначено судово-медичну експертизу. За результатами перевірки буде прийнято процесуальне рішення", – відмічено в заяві на офіційному сайті.

Історія не для людей зі слабкими нервами

Дьоміна зникла у кінці серпня 2014 року. Її рідні у Кірові підняли тривогу і звернулися в розшук. Однак, ніякі заходи успіху не мали, пише "КП".

Протягом останніх п'яти років до свого зникнення була балериною Великого театру. Спочатку вона зустрічалася з хлопцем, думали про весілля. Але потім в її житті з'явився 37-річний уродженець Грузії Малхаз Джавоєв.

Кажуть, він заробляв тим, що постачав молоденьких балерин багатим чоловікам, які бажають добре провести час. Згодом Ольга нібито стала частиною його бізнесу. Потім в 2012 році Малхаз раптом одружився. Ольга була на весіллі, пізніше допомагала його вагітній дружині, возила її до лікарів на своїй машині.

У грудні 2013 року дівчину почали шантажувати. Хтось надіслав їй знімки, нак яких вона оголена в непристойних позах. Потім їх опублікували на порносайті. Родичі підозрювали, що це справа рук Джавоєва. Тільки Ольга не повірила і навіть двічі намагалася накласти на себе руки.

Крім того, бойфренд втягнув Дьоміна в нову оборудку. Вони обманом заволоділи квартирою московського бізнесмена і спільного друга. З цього моменту і почалися конфлікти. Джавоєв нібито обіцяв віддалити Ольга частку від угоди, але потім передумав.

Слідство встановило, що останнім Ольгу бачив саме Малхаз Джавоєв. Напередодні зникнення він возив дівчину до Воронежа. За офіційною версією, щоб вона станцювала для якогось багатого іменинника.

На наступний день вони повернулися в Москву на орендовану квартиру. Після цього Дьоміну ніхто не бачив. Проти її бойфренда порушено кримінальну справу про умисне вбивство.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...