Хіти тижня. Дівчата зітхають - натанцював у "Танцях з зірками": Популярний телекрасунчик одружився (фото)

Ведучий зумів зберегти у таємниці важливу подію.

Ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров приголомшив шанувальниць новиною. Виявляється, знаменитий телемандрівник більше не завидний холостяк. Комаров одружився, а його обраницею стала партнерка по "Танцях з зірками", "Міс Україна 2016" Олександра Кучеренко, передають Патріоти України.
Радісну звістку новоспечений чоловік оприлюднив на сторінці в Instagram. Він запостив світлину, судячи з усього, з власного весілля, де тримає свою кохану на руках."Друзі, я завжди оберігав своє особисте життя і тримав в секреті. Але обіцяв вам, що все розповім, коли прийде час. І ось він настав. Ми з Сашою Кучеренко стали чоловіком і дружиною. Розумію, що у вас багато запитань. Ми щасливі", - повідомив Комаров.
Під час участі в проекті "Танці з зірками" прихильники часто приписували Дмитру та Олександрі роман. Готуючись до прямих ефірів, вони багато часу проводили разом. Щодня пара присвячувала по 4-5 годин репетиціям спільних номерів, і сам Дмитро зізнавався, що бачиться із партнеркою більше, аніж з рідними.

Всіх цікавило, чи дійсно існують між ними почуття поза паркетом, і що саме відчувають зірки один до одного. Адже і після прямих ефірів вони продовжували демонструвати теплі стосунки – пара неодноразово з’являлася разом на світських заходах та червоних хідниках. Телеведучий та танцівниця не спростовували чуток, але й не поспішали підігрівати інтерес фанатів детальними подробицями.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...