Хіти тижня. Дівчина, яка після окупації півострова переїхала з Криму до Києва, відповіла затятим "кримнашистам" (відео)

Дівчина зазначила, що після початку російської окупації ціни на півострові злетіли і досягли московських, проте зарплати залишилися середніми.

У соціальних мережах обговорюють відео з розповіддю дівчини з окупованого Криму, яка протягом 3 років проживає в Києві. Кримчанка, яка переїхала на підконтрольну Україні територію вже після окупації півострова, розповіла, що недавно натрапила на пост дівчини, яка розповідає про Путіна і зміни на півострові після приходу російських військових, передають Патріоти України.

На відео, яке вона опублікувала в соціальних мережах, дівчина записала їй свою відповідь. Її на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter опублікував офіцер української армії Анатолій Штефан.

Дівчина зазначила, що після початку російської окупації ціни на півострові злетіли і досягли московських, проте зарплати залишилися середніми. При цьому всі інфраструктурні зміни захмарюються санкціями, які надають набагато сильніший негативний ефект, ніж помітні на перший погляд поліпшення в інфраструктурі.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...