Хіти тижня. Дівчина, яка скинула 153 кілограми, розкрила секрет схуднення (фото до і після)

У США, штат Пенсільванія, дівчина зуміла схуднути на 153 кілограми. До схуднення її вага становила 233 кілограми і вона не могла вміститися за кермом машини. Скинути вагу їй вдалося завдяки спеціальній програмі схуднення, передають Патріоти України.

Так, Бріттані Нефф з дитинства намагалася заглушити негативні емоції за допомогою їжі. До 23 років її вага досягла 233 кілограмів. Щоб зважитися, вона використовувала ваги для добрив.

Скинути вагу Бріттані змогла за допомогою програми схуднення, запропонованої компанією Optavia. За два роки дівчина скинула 80 кілограмів, а в 2019-м перенесла операцію з видалення 6 кілограмів зайвої шкіри.

Зараз дівчина займається спортом 3-4 рази на тиждень і дотримується дієти, згідно з якою потрібно їсти 6 разів на добу невеликими порціями. Чоловік дівчата Дуайт, за якого вона вийшла заміж незабаром після операції, з 2017 року намагався схуднути, але результату зміг домогтися лише після знайомства з Бріттані.

За її рекомендаціям він схуд на 86 кілограмів. Зараз він важить 88 кілограмів. Подружжя радить людям, що худнуть, стежити за своїм психічним здоров'ям, а також знайти спільноту, де будуть підтримувати їхні зусилля, постаратися усвідомити мету і причини схуднення.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...