Хіти тижня. Дівчина не розгубилася: Вчені недооцінили студентку, і вона захистила дисертацію без одягу (фото)

Наукові співробітники не сприймали студентку всерйоз і відповідали відмовами на її спроби зайнятися дослідженнями. Але вона зуміла скористатися словами вчених і перетворила їх на найнесподіваніший аутфіт, повідомляють Патріоти України.

На захист дисертації дівчина прийшла без одягу - та й не була потрібна, адже її тіло приховували листи кривдників. Для 29-річної студентки з Мічигану Кейтлін Кірбі слово «ні» стало не гальмом, а справжнім поштовхом до дії. Дівчина готувалася до захисту дисертації, коли їй в голову прийшла досить незвичайна ідея: змайструвати спідницю з усіх листів з відмовами, які вона отримувала за час навчання, пише Lansing State Journal.

Відмови у виплаті стипендій та грантів, у виступі на конференції, в наукових публікаціях - через все це дівчина пройшла, але не зламалася. Всього в своїй скарбничці креативна студентка нарахувала 17 подібних листів. Здавалося б, після такого сумнівного успіху повинна прірву будь-яка мотивація рухатися далі.

Кейтлін зуміла знайти в собі сили і зважилася перетворити невдачі на свою гордість. Студентка впевнена, що провал - це ще не програш. Відмов не варто соромитися, адже це лише сходинка до наступної глави життя. Дівчина роздрукувала на принтері всі листи, склала їх, зв'язала воєдино так, що ті стали нагадувати спідницю, і приміряла на себе.

"Я знову переглядала всі старі листи з відмовами. Коли я створювала спідницю, ще раз переконалася, що потрібно багато раз намагатися, щоб нарешті досягти успіху. Відмова - природна частина будь-якого процесу", - зізналася Кейтлін.

Результат студентка вирішила показати публіці, але не просто друзям і знайомим, а членам наукової комісії. Спідниця стала частиною аутфіта, в якому Кейтлін вирушила захищати свою аспірантську дисертацію. Захід закінчився для дівчини успішно, адже з цієї битви вона вийшла переможницею.

Позиції Кейтлін дотримується і її науковий керівник Джулі Лібаркін. "Провал - це частина нашого життя", - пояснила викладач. Жінка вважає, що студенти повинні взяти за звичку постійно намагатися подавати заявки або брати участь де б то не було, адже так вони зможуть звикнути до відмов і в підсумку перестануть гостро переживати невдачі.

"То шо ти робиш то не "іскуство". А повна х**ня!": Соня Морозюк хотіла вразити підписників процесом написання картини, але щось пішло не так

четвер, 18 квітень 2024, 20:44

Вулична художниця, одіозна екснаречена Романа Гринкевича Соня Морозюк у себе в Instagram виклала відео, на якому показала, як створює нову картину. І – очікувано нарвалась на хвилю хейту, передають Патріоти України. На початку процесу Соня у рукавичках...

"Йому було прикро через позицію доньки": Ані Лорак відмовилася співати патріотичні пісні на слова свого батька

четвер, 18 квітень 2024, 20:32

«Певно, не дозволили продюсери», – здогадується пані Валентина. Мирослав дуже любив свою доньку Кароліну, говорить його колега. Валентина Макогон розповіла, що до 2014 року Кароліна спілкувалася з батьком, навіть допомагала йому фінансово. «Як їхні сто...