Хіти тижня. Дівчина прокинулася після п'яної ночі та прийшла в жах, побачивши, хто лежить з нею в ліжку (фото)

Мешканка Великобританії перебрала з алкоголем nf не пам'ятала, з ким повернулася додому. Прокинувшись вранці, дівчина виявила в своєму ліжку незнайомця, але не м'язистого хлопця-красеня, а пухнастого гіганта з хвостом та лапами, передають Патріоти України.

28-річна Міа Флінн з Ріла, Уельс, вирушила напередодні до своєї подруги допомогти з ремонтом, і та запропонувала їй випити вина. Після трьох пляшок британка напідпитку відправилася додому, і по дорозі "підчепила" нового приятеля - гігантську собаку "схожу на вовка", розповіла вона Daily Mail.

"Я була трохи шокована, коли прокинулася з похмілля і побачила, що на мене дивиться собака. Я злякалася, що вона може на мене напасти. Я знаходжу собак милими, але все ж вони мене трохи лякають. Особливо такі великі, як ця", - поділилася дівчина.

Міа не розуміла, як чужий пес опинився у неї в ліжку, але потім заглянула у свій Snapchat. На історіях було видно, як вночі за нею ув'язалася собака, яку вона в підсумку привела додому.

"Моя мама була в люті. Вона вже лягла, коли я прийшла в 2:30 ночі і сказала їй: "У мене новий друг". Вона була незадоволена, але вранці все було в порядку, - розповіла британка. - Це не в моєму характері. Всі знають, що я трохи божеволію після випивки. Але я ніколи не приводила додому тварин".

Вранці дівчина виклала фото собаки у Facebook, щоб знайти її власника. На щастя, хтось зв'язався з господарем пса, який навіть знайшов цю історію забавною і додав Міа в Snapchat, щоб подивитися відео її нічних пригод.

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...