Хіти тижня. Дівчина розмістила своє фото в мережі і стала зіркою - її обличчя "копія" Майкла Джексона

Селфі, яке зробила Лорун Елізабет, студентка коледжу з Манчестера, стало вірусним У соціальних мережах, а пост засипали назвами пісень Майкла Джексона. Все тому, що дівчина неймовірно схожа з покійним королем поп-музики. Про це повідомляє Mirror, передають Патріоти України.

Лорун опублікувала своє фото у Twitter і підписала його "У всьому винен бугі-вугі". Фотографія зібрала понад 6 тисяч коментарів та 109 тисяч лайків. Один з користувачів навіть написав: "Майкл Джексон на небесах викликає поліцію для крадіжки особистих даних ...". 17-річна Лорун знайшла реакцію на її фото кумедною і каже, що їй раніше вже говорили, що вона на деяких фото дуже схожа на співака.

"Думаю, цілком очевидно, що на цій фотографії я дуже схожа на Майкла Джексона. Тож, я думаю, люди просто змирилися з цим, і тепер мене називають "дівчиною Майкла Джексона, - зазначила Лорун. - Я отримала так багато хороших коментарів в Twitter і Instagram, що було дійсно приємно".

Однак не всі коментарі були такими безтурботними, і Лорун змушена була відповідати людям, які стверджували, що вона перенесла операцію, щоб нагадувати MJ.

"У мене був один інцидент, коли я трохи розсердилася. Моє фото розмістили на сайті Reddit в повідомленні про "невдалі операції", де вони стверджували, що мені зробили операцію, щоб я виглядала як Майкл Джексон, а це не так", - розповіла дівчина.

Однак все ж таки дівчина визнала, що така увага їй приємна. "Я не можу повірити, чесно кажучи, що фото так розповсюдилося у американському Twitter. Було так кумедно бачити своє обличчя всюди. Я не можу уникнути цього", - розповіла Лорун.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...