Хіти тижня. Дівчина влаштувала запальні танці у вагоні столичного метро (відео)

Користувачі мережі стверджують, що у травні танцівниця теж "запалювала" столичне метро.

28 листопада у столичному метро дівчина потішила пасажирів запальними танцями. Відео опублікували у спільноті "Київ Оперативний" у Facebook, передають Патріоти України.

На кадрах видно, як брюнетка, яка стоїть у вагоні біля дверей, танцює під популярну пісню. Одягнена дівчина не по сезону: на ній лососева футболка з декольте й коротким рукавом, бордова спідниця та кросівки.

Відео сподобалося користувачам соцмереж. Вони жартівливо припускають, що дівчина так радіє розпродажам напередодні "чорної п'ятниці" або виплаті кредиту за новий телефон.

Знайшлися й такі, що упізнали незнайомку на відео. Стверджують, що у травні танцівниця теж "запалювала" столичне метро.

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...