Хіти тижня. Дівчина за допомогою макіяжу перетворює себе на будь-яку знаменитість або оптичну ілюзію - і результати приголомшливі (фото)

Візажист з Великобританії на ім'я Нікі Хілл вміє перетворюватися у будь-яку знаменитість, в яку вона тільки захоче, будь то Анджеліна Джолі, Адель або навіть Робін Вільямс. Крім того, дівчина вміє створювати на обличчі дивовижні оптичні ілюзії, від яких починає паморочитися в голові, передають Патріоти України.

Гуру макіяжу захоплюється мейкапом останні 7 років, і за цей час вона змогла перетворити себе у численних артистів та персонажів. Сьогодні зароботами 27-річної британки слідкують близько 12 тисяч дописувачів в Instagram, і ця цифра з кожним днем зростає. Ми зібрали 10 найдивовижніших перевтілень Ніки, глянувши на які ви вже ніколи не зможете дивитися на свою косметику так як раніше.

АдельФото: instagram.com/nickyhillartistry

Починала Хілл як візажист-самоучка, поступово додаючи в свою роботу мистецтво. Як полотна вона використовувала своє власне обличчя. На створення шедеврів у дівчини йде кілька годин, в залежності від складності. Наприклад, перетворення у Робіна Вільямса у Нікі зайняло 12 годин.

Робін ВільямсФото: instagram.com/nickyhillartistry

ШерФото: instagram.com/nickyhillartistry

Фото: instagram.com/nickyhillartistry

Фото: instagram.com/nickyhillartistry

Фото: instagram.com/nickyhillartistry

Фото: instagram.com/nickyhillartistry

Фото: instagram.com/nickyhillartistry


Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...