Хіти тижня. Для бійців ООС замовили спеціальні VIP-контейнери, - Хомчак

Ці спеціальні контейнери встановлюватимуть там, де їх можна буде закопати у землю та замаскувати – «закрити» від ворожої артилерії.

З метою створення максимально комфортних умов для військових у районі ООС, замовлено польові мобільні приміщення (контейнери), де має бути система кондиціонування й обігріву. Про це повідомив начальник Генерального штабу – головнокомандувач ЗС України Руслан Хомчак в інтерв’ю інформагентству Міноборони АрміяInform, передають Патріоти України.

“Вже замовлено виготовлення польових мобільних приміщень. За розмірами і формою вони нагадують великий контейнер. У приміщенні обов’язково має бути система кондиціонування й обігріву. Глава держави дав завдання створити максимально комфортні умови нашим воїнам у районі ООС”, – розказав начальних Генерального штабу.

За словами Руслана Хомчака, ці спеціальні контейнери встановлюватимуть там, де їх можна буде закопати у землю та замаскувати – «закрити» від ворожої артилерії.

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...