Хіти тижня. Для Москви починається пекло? Шхуна КНДР атакувала російських прикордонників у Японському морі, є поранені

У російських водах Японського моря браконьєри з Північної Кореї напали на співробітників прикордонної служби РФ. Троє осіб отримали поранення. Атака на прикордонників трапилася в момент, коли ті намагалися затримати екіпаж шхуни. Ступінь поранень росіян уточнюється, передають Патріоти України 17 вересня 2019 року.

Всього співробітники прикордонної служби виявили 11 невеликих катерів і дві шхуни, які перебували в російських водах незаконно. Спочатку затримати вдалося лише одну шхуну, на борту якої була 21 особа.

"Одна шхуна з 21 особою екіпажу затримана. Екіпаж другої північнокорейської шхуни (понад 45 осіб) здійснив збройний напад на членів оглядової групи прикордонного корабля", – повідомили приморські прикордонники. Пізніше стало відомо, що затримали й другу шхуну.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...