Хіти тижня. "Для них ми назавжди - діти": Зеленський підірвав мережу архівним фото з мамою

Новообраний президент Володимир Зеленський нагадав у мережі, що сьогодні День матері і опублікував своє дитяче фото з мамою.

Про це він написав на власній сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Друзі, сьогодні - День матері. Не забудьте знайти особливі слова для тих, хто подарував нам з вами життя. Для них ми назавжди - діти. Вони люблять кожного з нас просто за те, що ми є.Вони люблять нас такими, якими ми є. Не забудьте подякувати своїй мамі. Мамуля, ти у мене красотка!!!", - написав Зеленський.

"Спасибі Вашій мамі, що виховала такого чудового сина!!! Міцного здоров'я, щастя, сил і терпіння Риммі Володимирівні!!! Низький уклін Вашим батькам!!!", "Владимир Александрович не вчера стал вдруг вежливым и порядочным, наблюдая за всем его творчеством и отношением к людям всегда был вежливым, порядочным, любящим сыном. Низкий поклон маме Владимира. Прекрасный сын и надеюсь, будет достойный президент!", - в такому дусі коментують користувачі.

Під фото з’явилися зворушені коментарі користувачів.

Пост новообраного президента на момент публікацї новини набрав 11 тис. лайків і 710 репостів та 829 коментарів.

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...

У 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...