Хіти тижня. Для порятунку викликали "Кобру": Через зраду українка накрутила гайку на статевий орган чоловіка (фото)

За допомогою спеціальних інструментів рятувальники спиляли гайку.

У Запоріжжі дружина, дізнавшись про зраду чоловіка, вирішила йому помститися. Жінка почекала, поки той засне, взяла гайку і накрутила її на статевий орган чоловіка, передають Патріоти України з посиланням на місцеве видання Субота.

Вранці постраждалий прокинувся, помітив металевий предмет на геніталіях і не зміг самостійно зняти його. Спочатку чоловік звернувся за допомогою до медиків 5-ї міської лікарні. Оскільки статевий орган розпух, зняти гайку лікарям теж не вдалося. Для видалення вони вирішили провести операцію, але потім вирішили подзвонити рятувальникам "Кобри".

Як розповів заступник начальника "Кобри" Едуард Нєхорошев, за допомогою спеціальних інструментів рятувальники спиляли гайку. Весь цей час чоловік перебував під наркозом і розповісти, навіщо він одягнув на себе металевий предмет, не зміг.

Після надання допомоги чоловік залишився в лікарні. Він знаходиться під наглядом медиків.

Оце так! У Львові дружину військовозобов’язаного засудили до 3 років позбавлення волі за укладення фіктивного шлюбу

четвер, 25 квітень 2024, 6:30

У судовому реєстрі повідомляється, що суд у Львівській області визнав жінку-інваліда 3 групи винною у незаконному переправленні особи через державний кордон, передають Патріоти України. Як йдеться у матеріалах справи, жінка, будучи інвалідом 3 групи, в...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...