Хіти тижня. Для скреп співає безкоштовно: РосЗМІ дізнались, на чому заробляє легендарна українська співачка

Софія Ротару недавно втратила готель в Криму, який працював навіть в умовах окупації, та на концерт в Росію поїхала безкоштовно.

Російські ЗМІ почали рахувати доходи Ротару, яка при втраті одного з пунктів доходу все одно співає безкоштовно. Виявляється, Ротару існує на гроші з корпоративів та інвестиції, а публічні концерти типу Пісні Року важливі для неї зовсім не через гроші, передають Патріоти України.

Софія Ротару отримує можливість себе прорекламувати, виступаючи в найбільш рейтинговий час на шоу типу Пісня Року. Після цього, співачка традиційно отримує запрошення на корпоративи, а за даними КП, за один корпоратив співачка бере 60 тисяч доларів.
"Восени Софія Ротару виступала на весіллі в Москві - співала в банкетному залі Європейський. В грудні співачку ще можна запросити на корпоративи. 40-хвилинний виступ коштує $ 60 тисяч, але можна і про знижку домовитися. У грудні артистку замовляти вигідно, так як організатори новорічних концертів вже оплатили її приїзд до Москви. Правда, доведеться розщедритися на транспортні витрати її команди, представники якої їдуть в Росію з різних міст України. Ці транспортні витрати складають близько $ 15 тисяч", - пише видання.
Видання стверджує, що Ротару займається інвестуванням. За старими даними, вона очолювала список найуспішніших в комерційному плані артистів українського шоу-бізнесу з доходом $ 4,76 мільйона в рік ще 10 років тому. І явно вкладала в проекти. Зараз точно невідомо, яка загальна сума інвестицій Ротару, але на думку фахівців для безбідного існування вистачить.
Готель в Криму VILLA SOFIA by S.Rotaru пріносив Ротару близько 4 мільйонів рублів на рік. Зараз він закривається на ремонт, і що буде в новому сезоні - поки невідомо.
Пенсія Софії Ротару за загальними підрахунками складає $ 500 на місяць, і віддається в повному обсязі дівчинці з Кривого Рогу, яка страждає вродженим захворюванням кісток. За даними друзів Ротару, свого часу вона допомагала багатьом, і пенсіонерам, і купувала дорогі ліки, і т.д. За непідтвердженими даними, вона допомагала волонтерам в АТО, але поки що це питання не підтверджене - в Росії відреагували на факт зі скандалом, і тема була спущена на гальмах.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...