Хіти тижня. До Дня захисника України: Як виглядали під час служби в армії відомі українці (фото)

14 жовтня в день святий Покрови Пресвятої Богородиці, одночасно з Днем українського козацтва відзначають День захисника України.

А як виглядали відомі українці, коли проходили службу в армії, - передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Павло Зібров та Володимир Гришко

Співаки служили в одній частині на Київщині. Павло через прізвище отримав прізвисько Зебра, а Володимира називали Гіві через анекдот про грузина, який він розповів.Павло Зібров та Володимир Гришко

Петро Порошенко

Порошенко призвали з факультету Міжнародних відносин Київського університету ім. Т.Г. Шевченко. У військах протиповітряної оборони, провів два роки – з 1984 по 1986 рр. Служба проходила в місті Актюбінську в Казахстані.

Костянтин Стогній

Ведучого Надзвичайних новин на ICTV Костянтина Стогнія закликали в армію в 1986-му. У Прикордонних військах Стогній прослужив півроку і за цей час пройшов навчання в школі сержантського складу.

Після чого був направлений в Афганістан.

Віталій Кличко

Мера Києва закликали на строкову службу після закінчення школи в 1988 році. Кличко став армійським "авторитетом" після того, як товариші по службі дізналися, що він – чемпіон СРСР з боксу. У мера є звання майора запасу Сухопутних військ.

Михайло Поплавський

Український артист відслужив у мотострілецькій роті Білоруського військового округу. В армію його призвали в 1968 році.

Юрій Луценко

Луценко служив у ЗС під час навчання у Львівському політехнічному інституті. У 1984-1986 рр. був в полку урядового зв'язку.

Андрій Кузьменко

Кузьменко потрапив в армію, коли закінчив перший курс Петрозаводского медінституту. В армії Андрій навчився водити машину.

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...