Хіти тижня. До уваги водіїв: В Україні прийнято важливе рішення по "автоцивілці"

Кабінет Міністрів вніс зміни в Правила дорожнього руху, зобов'язавши водіїв мати при собі візуальну форму договору ОСАГО на електронному або паперовому носії.

Документ також регламентує, як поліція буде контролювати наявність поліса автоцивілки, передають Патріоти України з посиланням на Автоцентр.

Водій зможе самостійно роздрукувати поліс ОСАГО або показати його на екрані смартфона або іншого гаджета.

Дійсність таких документів поліцейські будуть перевіряти, використовуючи єдину централізовану базу даних щодо обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів.

На думку розробників проекту постанови Кабміну, новація підвищить рівень безпеки дорожнього руху та сприятиме підвищенню рівня довіри до страховиків.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...