Хіти тижня. До восьми років розмовляла тільки українською: Кетрін Віннік, котра зіграла головну жіночу роль у кіноепопеї "Вікінги", від народження звалась Катериною Вінницькою

Про Голлівуд мріє безліч артистів кіноіндустрії. Не секрет, що Україна подарувала Голлівуду не одну суперзірку, а українські жінки продовжують підкорювати американський кінематограф. Одна з них Katheryn Winnick, канадська актриса українського походження, передають Патріоти України.

Справжнє ім'я актриси - Катерина Анна Вінницька, хоч і народилася вона в Канаді. Її батьки залишилися українцями до мозку кісток. До 8 років Катерина розмовляла тільки українською і тільки в школі змінила мову спілкування. До 17 років належала до "Пласту", вчила історію України і пишалася тим, що відноситься до нашої могутньої нації.

Батьки Кетрін - Роман і Олеся Вінницькі. Мати актриси входить до Конгресу канадських українців в Торонто. Крім актриси, в сім'ї є ще одна дочка Дарія, і два сина - Маркіян і Адам.

За свою кар'єру в кіно Катерина знялася більше ніж в 42 проектах. У 1999 році Вінницька засвітилася в науково-фантастичному серіалі "Псі-фактор". З найбільш пам'ятних ролей актриси з українським корінням - роль в знаменитому телесеріалі про доктора Грегорі Хауса. Актриса виконувала роль пацієнтки Єви - жертви насильства.

Також Катерина Анна Вінницька зарекомендувала себе як різнопланова актриса. Вона зіграла в комедії "Запаморочливі фантазії Чарлі Свона" і в трагікомедії "Замерзлі душі". Широку популярність Кетрін отримала завдяки серіалу "Вікінги", де актрисі з українським корінням випало зіграти Лагерту, дружину вождя Рагнара.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...