Хіти тижня. Дочка екс-регіонала та власника копанок: Спливла інформація про мажорку, яка влаштувала ДТП у Києві (фото)

Сергія Євтягіна в мережі називають власником копанок у селищах Булавінка й Ольховатка Донецької області, а також зятем кримінального авторитета з Єнакієвого.

ДТП за участю Владислави Євтягіної у Києві. Фото: соцмережі.

Сергій Євтягін, батько 19-річної співзасновниці "Шахти Петровської" Владислави Євтягіної, яка влаштувала ДТП на Porsche в Києві, був депутатом Єнакіївської міськради від "Партії регіонів". Він також є кінцевим бенефіціарним власником ТОВ "Акцент-центр" у Києві, повідомляють Патріоти України.

Так, згідно з опублікованими даними про фірму, Сергій Федорович Євтягін зареєстрований у місті Вуглегірськ у Бахмутському районі Донецької області, контрольованому "ДНР". Цю ж особу вдалося знайти в одній із соцмереж. На сторінці чоловік вказав те саме місто, а також поділився фото з дочкою.

У 2013 році один із сайтів вірян РПЦ Горлівки писав, що депутат допоміг будівництву центрального храму Вуглегірська. "Завдяки його сприянню, всього за три роки були повністю зведені стіни церкви", – йдеться в повідомленні.

Євтягіна в мережі називають власником копанок у селищах Булавінка й Ольховатка Донецької області, а також зятем кримінального авторитета з Єнакієвого.

Нагадаємо подробиці ДТП:

  • Porsche на швидкості зачепив відбійник і перелетів через паркан. Машина перекинулася на дах на вулиці Старонаводницькій.
  • Незабаром з'ясувалося, що в момент аварії в столиці дівчина-водій перебувала в стані алкогольного сп'яніння, а також намагалася відкупитися за 100 доларів у потерпілого.

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...