Хіти тижня. Дочка кремлівського сенатора-пропаг*ндона в Італії підловила легендарну французьку співачку, щоб та їй заспівала "Подмосковные вечера"

До речі, це - теж різновид агресивної кремлівської пропаганди: продемонструвати "рукоподаваність" і "цивілізованість" російських чиновників і членів їхніх родин.

Росіяни нагадали Мірей Матьє концерти в СРСР. Фото: соцмережі.

"73-річну Мірей Матьє у Ватикані, у Палаццо делла Ровере підловила дочка руссо-сенатора Пушкова і змусила співати "Подмосковниє вєчєра", - написав політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та поділився світлиною.

"Матьє заспівала. Звісно, пані Мірей вже старенька (хоча всього на рік старша від Ротару), але все одно бридко. До речі, це - теж різновид агресивної кремлівської пропаганди: продемонструвати "рукоподаваність" і "цивілізованість" російських чиновників і членів їхніх родин.

Що з ними можна і навіть приємно мати справу. І що взагалі з росіянами краще дружити - "мір, жвачка, матрьошка". А тероризм по всьому світу і збройна агресія з окупацією європейських країн - то все вигадки і взагалі неважливо. Бо можна ж разом заспівати "Подмосковниє вєчєра" і не замислюватись над неприємними питаннями", - додав він.

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...