Хіти тижня. "Дочка наотрез отказалась заходить в море еще раз": Блогер розповів про нашестя медуз у Кирилівці (відео)

Відпочинок в Кирилівці в липні 2020 року виявився не зовсім таким, як турист собі його уявляв.

У Кирилівці, яка стала одним з 10 найбільш популярних місць відпочинку українців влітку-2020 року, спостерігається нашестя медуз. Через це багато відпочиваючих вважають за краще не заходити в море і відпочивати на березі. Про це розповів YouTube-блогер Євген Webmancer, передають Патріоти України.

Так, за його словами, відпочинок в Кирилівці в липні 2020 року виявився не зовсім таким, як він собі його уявляв. "В этом году здесь очень-очень много медуз и морских блох. В первый день ужалили дочь. Она после этого наотрез отказалась заходить в море. Во второй день ужалили меня. После этого заходить на глубину стали уже намного аккуратнее. В основном, весь отпуск провели на берегу рассматривая медуз и загорая. Очень необычный выдался отпуск", - розповів блогер.

За його словами, жалять медузи досить відчутно - порівняти це можна з відчуттям, коли обпікся кропивою. Зазначимо, що медузи в Азовському морі були і раніше, проте вони припливали на пляжі курортних міст пізніше, і було їх набагато менше. Імовірно, на сьогоднішню ситуацію вплинула зміна рівня солоності води в Азовському морі. Після шторму медуз має стати менше, тому що їх віднесе вітром від пляжів.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...