Хіти тижня. Дочка популярного актора зробила несподіване зізнання про свою орієнтацію (відео)

За словами 19-річної Ганни-Марії, вона відноситься до небінарних персон, які не вважають себе ні чоловіком, ні жінкою.

Михайло Єфремов із донькою

Анна-Марія Єфремова, дочка російського актора Михайла Єфремова і його дружини актриси Ксенії Качаліної, заявила про свою бісексуальність і схильність до трансгендерності. Несподіване зізнання дівчина зробила в ефірі шоу "Секрет на мільйон", передають Патріоти України.

За словами 19-річної Ганни-Марії, вона відноситься до небінарних персон, які не вважають себе ні чоловіком, ні жінкою. Вона зазначила, що може говорити про свої дії як із боку маскулінної ролі, так і фемінної. "Є люди, які не відносять себе ні до традиційно маскулінних ролей, ні до традиційно фемінних – так звані небінарні персони", – сказала дівчина.

Крім того, вона заявила, що зараз зустрічається з дівчиною. Також Єфремова додала, що мріє завести одностатеву сім'ю, усиновити дитину, а також залишити Росію і поїхати жити в Англію.


Матір зірки серіалу "Слово пацана" вийшла заміж за воїна ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 21:16

Зірка скандального російського серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті" Микита Кологривий розповів про те, що його мама живе в Україні і навіть вийшла заміж за воїна ЗСУ, передають Патріоти України. В одному з інтерв'ю він зізнався, що підтримує зв'язо...

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...