Хіти тижня. Дочка топ-чиновників з МО і МОЗ розкидала квіти, покладені до могил солдатів (відео)

Відео дівчина опублікувала в соцмережі, але потім видалила.

У мережі опублікували відео негідної поведінки дівчини в день перемоги над фашизмом. Про це пише спільнота "Київ Оперативний", передають Патріоти України.
Користувач Ніка Краснопільська на своїй сторінці в Instagram опублікувала коротке відео того, як розкидає траурні гвоздики, покладені до місця пам'яті жертв Другої світової війни. На відео видно, як дівчина кидає пам'ятні гвоздики зі словами "Оль, все до твоїх ніг". Така поведінка обурила користувачів соцмереж.
Хтось із користувачів скопіював відео з потворною поведінкою дівчини і опублікував на сторінці Київ Оперативний. Через деякий час дівчина ролик видалила.
З відкритих джерел вдалося з'ясувати, що батько дівчини працює в Міноборони - заступником начальника відділу департаменту. А мати дівчини працює в міністерстві охорони здоров'я. Сама Ніка працювала фармацевтом в аптеці. Відео зі своєї сторінки вона вже видалила.

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...