Хіти тижня. Додала ліки хлопчикам у сік: Названо причину загадкових смертей матері з дітьми на курорті Скадовськ

Потопаючи "в безодні" депресії, жінка вбила своїх синів, і наклала на себе руки.

Експерти назвали причину смерті в Скадовську 34-річної власниці агентства по нерухомості Ольги Буніної та її 7-річного і 9-річного синів, яких знайшли мертвими в орендованій квартирі. Для з'ясування причини трагедії була проведена токсикологічна експертиза, передають Патріоти України із посиланням на kherson.net.ua.

Нагадаємо, у мертвої жінки на голові був надітий обмотаний скотчем поліетиленовий пакет. Видимих слідів насильства на тілах матері і дітей не було. Згідно з висновком експертизи, у хлопчиків виявили ознаки отруєння доксиламіну, який їм дали, підмісивши в солодкий сік.

"Доксиламін (донорміл) є доступним препаратом снодійної і антиалергенної дії. Його можна купити в аптеці, але доксиламін протипоказаний саме дітям і підліткам до 15 років. Тобто для них небезпечно навіть його вживання, а передозування без своєчасної медичної допомоги - вірна смерть. Що і сталося", - пише видання.

Експертиза показала, що мати також приймала фенобарбітал в поєднанні з валокордином. "Мабуть, намагалася боротися таким чином з наслідками тривалої депресії після розлучення з чоловіком (він тіла і знайшов). Однак смерть настала не від передозування ліків, а через закриття носа і рота, що стало на заваді для дихання. Так що підтверджується первісна версія того, що сталося: потопаючи "в безодні" депресії, жінка вбила своїх синів, і наклала на себе руки", - піше видання.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...