Хіти тижня. Додав "лайна" у свою чорну карму: Шарій підло "вдарив" Яніну Соколову

Скандальний блогер публічно принизив телеведучу, звинувативши її в тому, що вона нібито вигадала історію з хворобою на рак заради просування нового проекту.

На YouYube-каналі Шарія з'явилося зухвале відео, яке він презентував, як викриття. Мова, зокрема, йде про фільм Соколової "Я, Ніна". Раніше стало відомо, що проект отримав досить пристойне фінансування з держбюджету України – 11 800 000 грн. Цей факт і став причиною люті блогера, передають Патріоти України.

Так, українофоб звинуватив телеведучу і актрису в тому, що та з подачі "Держкіно" "спускає" гроші українських громадян.

При цьому Шарій цинічно зазначив, що, на його думку, люди, які хворіли онкологією, не змогли б знімати ролики між курсами терапії хімією.

Нагадаємо, що раніше Яніна Соколова публічно назвала Шарія ватником і порадила йому об'єднатися з журналістом Олександром Дубінським, який пройшов до Верховної Ради від президентської партії "Слуга народу".

"Це категорія людей, які не розуміють, в якій країні вони живуть. Це не українці, це ті, хто випадково тут знаходиться і до кінця не розуміє, хто в цій країні герой, хто антигерой, куди варто рухатися і за що боротися. Ці люди не люблять мову, українську культуру, ці люди мають одне бажання об*срати все українське і якомога більше заробити вигаданих грошей на вигаданих речах. Це ті ідеали і критика, яка звучить з вуст Шарія та Дубинського", сказала вона.

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...