Хіти тижня. "Доктор Франкенштейн": "Хірург" з України спотворила 16 росіянок (фото 16+)

За версією "лікарки", вона закінчила в 2005 році Національний медичний університет імені О.О. Богомольця в Києві за спеціальністю "Лікувальна справа", а в 2015-му нібито закінчила Російський університет дружби народів.

Пластичний хірург з України Олена Верді, яка працювала в Росії в клініці на Кубані, знівечила 16 жінок. Як повідомляють росЗМІ, хірург володіє дипломами з різних університетів, проте її підозрюють в тому, що вони всі фейкові, передають Патріоти України.

За версією Верді, вона закінчила в 2005 році Національний медичний університет імені О.О. Богомольця в Києві за спеціальністю "Лікувальна справа" а в 2015-му нібито закінчила Російський університет дружби народів.

Серед постраждалих від рук жінки вже п'ять пацієнток написали заяви в поліцію, але багато інших бояться, заявляючи, що їм телефонують і погрожують розправою.

Відзначається, що в березні 2018 році Верді судили за смерть 43-річної пацієнтки Алли Багрової "з необережності" через гостру крововтрату. Але питання з сім'єю загиблої керівник клініки залагодив за гроші.

Слідчі часто навідувалися в клініку, де працювала Верді, проте в кінці 2018 року медцентр закрився.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...