Хіти тижня. Дольф Лундгрен вже не той (фото)

Однак вік не заважає 62-річному актору зустрічатися із ровесницею власної дочки.

Багато папараці перебралися ближче до пляжів, тому що в серпні саме там можна зустріти зірок. 62-річний голлівудський актор шведського походження Дольф Лундгрен проводить час на узбережжі в Малібу з нареченою, 24-річною норвежкою Еммою Крокдал, з якою не розлучається майже рік - їх відносини почалися в січні і незабаром стали серйозними, повідомляють Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.
Про Емму відомо, що вона працює фітнес-інструктором в Лос-Анджелесі. Трохи менше двох місяців тому дівчина повідомила, що погодилася стати дружиною Дольфа: опублікувала в мережі кадри, зроблені з нагоди заручин з Лундгреном. "Ущипніть мене", - підписала вона кадр, показавши подароване нареченим кільце.

Крокдал є ровесницею однієї з дочок Лундгрена, з якої Емму тепер жартома і всерйоз плутають користувачі соцмереж. Для Дольфа шлюб з молодою коханою стане другим: протягом 17 років він був одружений на шведському дизайнері ювелірних прикрас Анетт Квіберг, яка народила від нього двох дочок.


Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...