Хіти тижня. Дорого, але ефективно: Вчені розповіли, які горіхи найкраще підвищують потенцію

Рекомендована доза - близько 100 грамів горіхів в день протягом трьох тижнів.

Вчені визначили найпотужніші горіхи для покращення потенції, передають Патріоти України.

На їхню думку, регулярне вживання такого горіхового міксу не тільки не зашкодить, але і посилить чоловічі можливості. Однак літнім людям краще постаратися обмежити їх вміст у раціоні. Наприклад у людей похилого віку може бути проблема з серцевою роботою.

Фісташки містять цинк, фолієву кислоту, аргінін. Всі ці речовини позитивно впливають на потенцію і розширюють судини, що покращує наповнюваність кров'ю печеристих тіл статевого органу. Виробленню головного чоловічого гормону - тестостерону - сприяє високий рівень цинку. Ще однією корисною властивістю - зміцненням серцевого м'яза - фісташки володіють завдяки вмісту корисних жирів.

Рекомендована доза - близько 100 грамів корисних горіхів в день протягом трьох тижнів. Вчені попереджають - якщо при цьому хочеться зміцнити потенцію, все ж краще вживати їх окремо від пива через вміст в пінному напої фітоестрогенів - жіночих гормонів, які пригнічують вироблення тестостерону.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...