Хіти тижня. "Дошльопали шльопки...": Оля Полякова у Харкові стала фігурантом кримінальної справи (відео)

Поліція Харкова відкрила кримінальне провадження у зв'язку з порушенням карантинних обмежень під час концерту Олі Полякової в суботу, 3 жовтня, зазначають Патріоти України. Адже Харків входить в «помаранчеву» карантинну зону, де заборонено проведення масових заходів.

За повідомленням Головного управління Національної поліції в Харківській області, концерт на стадіоні по Профспілковому бульвару відвідали близько 2000 осіб, які масово ігнорували карантинні обмеження.

Чи не подіяв на глядачів і заклик самої співачки надіти маски і дотримуватися соціальну дистанцію.

Таким чином, слідчим Новобаварського відділу поліції були внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 325 ( «Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних хвороб і масових отруєнь») Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф у розмірі 17-51 тисячі гривень, або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк.

Правоохоронці також запевняють, що організатори концерту не попереджали їх про підготовлюваний масовому заході, і вони дізналися про нього лише 1 жовтня в ході моніторингу мережі. У той же день вони зареєстрували інформацію в Єдиному обліку заяв та повідомлень.

До речі, концерт був організований командою Геннадія Кернеса, його приурочили до Дня вчителя і зробили безкоштовним для глядачів.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...