Хіти тижня. Досить скандальна особистість: Чим відома Аліна Паш, яка їде на "Євробачення-2022" від України (відео)

12 лютого відбувся фінал Нацвідбору на Євробачення-2022, переможницею якого стала співачка Аліна Паш.

До Турина в Італію, де пройде у травні "Євробачення-2022" поїде відома реперка Аліна Паш. Саме вона перемогла на Нацвідборі. При цьому вона отримала перемогу завдяки суддям, які поставили їй найвищий бал – 8, а ось глядачі віддали дівчині 7 балів. У травні на весь світ пролунає пісня "Тіні забутих предків", повідомляють Патріоти України.

Зазначимо, що Аліна Паш досить скандальна особистість, проте у журі не виникло жодних запитань до виконавиці, як і у ведучих. Звісно ж, це продиктоване тим фактом, що цього року СТБ відмовилося від проведення Нацвідбору, а через це щорічне шоу покинув Сергій Притула – камертон справедливості та Андрій Данилко – найжорсткіший критик.

Що відомо про Аліну Паш

Молодій виконавиці усього 28 років, проте вона вже встигла облаштуватися на українському шоу-бізнесовому Олімпі.

У 2015-му посіла третє місце у Х-Факторі. У 2018-му випустила дебютний трек Bitanga. Згодом народилося чимало хітів у співпраці з українськими артистами, наприклад, Ярмаком, Альоною Альоною, Дмитром Шуровим та Іваном Дорном.

Особливо яскравим став виступ Аліни Паш на День незалежності України у Києві у 2020-му. Але так було не завжди.

У 2015-му була в окупованому Криму

У 2017-му Аліна Паш сфотографувалася на Червоній площі у Москві і заявила, що вона космополіт.


До речі, ще у 2018-му Аліна Паш збиралася співати на Росії.

Спочатку у Сколково, де концерт організовували люди, близькі до Путіна, а згодом на фестивалях.

"Я їду виступати з українськими піснями та культурою для людей, таких же, як і ти, Євген, - пише Аліна. - Моя творчість далі буде говорити про це більш чітко, і, сподіваюся, адекватні люди зрозуміють мій меседж", – казала тоді Аліна.

Також у мережі віднайшли фото 2012-го року Аліни у триколорі.

Згодом Аліна пояснила, коли була останній раз на Росії, аби заспокоїти фанатів.

"За час існування проєкту Alina Pash я жодного разу не виступала на території Росії. З моменту виходу першого релізу у 2018-му ми дістали десятки пропозицій, яким я відмовила. 2017 року за особистими обставинами я була на території Росії як приватна особа. Так, я зробила фото зі світшотом "KYIV" на Красній Площі. Тому що вважаю, що саме так має англійською писатися назва української столиці. Київ, не Кієв. 2015 року я була на території Криму із музикантами з візитом до родичів членів команди, у яких було весілля", – сказала Паш.

У 2019-му Аліна Паш потрапляє до "Миротворця".

У 2021-му році Аліна Паш взяла участь у записі триб'ют-альбому "Збережи мою мову назавжди", присвяченого 130-річчю російського поета Осипа Мандельштама. Ідею триб'юту придумав російський режисер Роман Ліберів, який зняв у 2015-му однойменний фільм-посвяту Мандельштама. У записі також взяли участь такі артисти: Женя Мільковский (гурт "Нерви"), фронтмен "Мумій Троля" Ілля Лагутенко, Леонід Агутін, Оксімірон, Noize MC.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...