Хіти тижня. Дотиснуть? Знайшли небезпечні речовини: У справі про ДТП з Зайцевою стався новий поворот

Представник потерпілої сторони у справі про аварію на Сумській має намір ініціювати розслідування дій експертів з інституту судових експертиз імені Бокаріуса, які проводили експертизи у справі. Про це заявила адвокат Лариса Матвєєва для NewsRoom, повідомляють Патріоти України.

Причиною такої ініціативи стала позиція Міністерства охорони здоров'я, яке підтвердило некоректне проведення експертизи на наркотики в організмі обвинуваченої.

"Ми були не згодні з результатами експертизи і звернулися в МОЗ. Там підтвердили наші припущення. За його словами, для підтвердження того, чи знаходилася особа в стані сп'яніння, не потрібно встановлювати кількість речовини. На жаль, суд не прийняв ці матеріали як доказ" , - нагадала адвокат.

Також вона уточнила, що зверталася до місцевих інститути за проведенням незалежної оцінки дій експертів інституту Бокаріуса.

"Академік прийшов до висновку, що Зайцева в момент ДТП перебувала під впливом речовин, які знижують швидкість реакції, а саме кодеїну, фенобарбіталу і анальгіну. Також професор додав, що спільний прийом цих медикаментів підсилює їх дію ... Ми маємо намір ініціювати розслідування, щоб встановити причину висновків, до яких прийшли експерти інституту Бокаріуса: це рівень їх знань або корупція ", - додала вона. Також юрист зазначила, що до кінця тижня звернеться в поліцію за вказаними фактами.

"Колишніх десантників не буває": На фронті загинув міський голова Лебедина Олександр Бакликов

вівторок, 16 квітень 2024, 14:30

На війні, захищаючи Україну від російських загарбників, загинув міський голова Лебедина Сумської області Олександр Бакликов. Він вступив до лав ЗСУ восени 2022 року. Про це інформує "Суспільне", передають Патріоти України. Інформацію про загибель підтв...

Одноклубники українського футболіста ледь не побилися за право виконати пенальті (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:44

У матчі 33 туру чемпіонату Англії з футболу лондонський «Челсі», за який виступає українець Михайло Мудрик, приймав у себе вдома «Евертон». Поєдинок завершився з рахунком 6:0 на користь господарів поля, але запам'ятається він курйозним епізодом – лондо...