Хіти тижня. "Довбні з податкової": Легендарному українському співакові, який загинув чотири з половиною роки тому, виписали штраф (фотофакт)

Українські чиновники давно живуть у своєму окремому, відірваному від України, світі...

Через чотири з половиною роки після того, як в ДТП загинув український музикант, лідер групи «Скрябін» Андрій Кузьменко, у фіскальній службі Кузьмі виписали штраф. Про це в соціальних мережах розповів блогер і автогонщик Олексій Мочанов, який доклав до свого посту фото надісланого документа, передають Патріоти України.

«Долбни из налоговой 3 июля 2019 года прислали Кузьме штраф. Спустя 4,5 года после его гибели. Я готов его оплатить, чтобы Держава Украина не пострадала. И чтобы на Андрюхе не было „висяка“, может он и правда когда-то что-то не докинул на счет налоговой, мало ли», - пише Олексій Мочанов і додає, що сам готовий «закрыть эти 1613,35 грн».


Причини нещасного випадку поки невідомі: У Запорізькому цирку акробати зірвалися з п'ятиметрової висоти (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:51

У Запорізькому цирку стався нещасний випадок. Під час виступу акробати зірвалися із п'ятиметрової висоти. Відео опублікували місцеві пабліки, передають Патріоти України. Повідомляється, що в дівчини струс мозку, а хлопець зламав ногу. Наразі більше под...

Містяни були неабияк вражені: У центрі Ужгорода помітили косулю (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:14

У центрі Ужгорода помітили косулю. Дика тварина неабияк здивувала містян. Про цю подію повідомив журналіст Віталій Глагола та оприлюднив відео, передають Патріоти України. "Косуля в центрі Ужгорода! Тварину помітили біля пішоходного мосту о 10 годині р...