Хіти тижня. "Довбо*об! Йди нах*й!": Вінницький коп красномовно пояснив водієві причину зупинки авто

Шокуюче відео, на якому вінницький коп вживає нецензурну лайку до водія, вже облетіло всю країну та зібрало сотні обурених коментарів.

Журналістам вдалось розшукати того самого Павла, який і став жертвою агресії патрульних, передають Патріоти України.

«Все сталось у вихідні. Їхав з Літина у бік Він­ниці. Раптом помітив автомобіль патрульних, які чомусь рушили за мною з увімкненими мигалками. Я, зрештою, зупинився. Поліцейський представився — його звати Артур Карпенко. За його словами, справа у перевищенні швидкості, але жодних доказів у поліцейських не було. Я пояснив, що їхав не більше 50 кілометрів за годину, — розповідає водій Павло Газда. — Але коп став вимагати документи, мовляв, будемо складати постанову. Погрожував викликати допомогу, яка забере мене та на добу закриє. Чесно кажучи, після такої розмови на підвищених тонах я злякався виходити з машини та давати права. Думав, що можуть щось підкинути. Але коп у відповідь обі­звав мене «довбой…бом» та послав на три букви. Після цього спокійно пішов геть, а я попрямував далі. Й, зрештою, вирішив оприлюднити відео, яке встиг зняти, бо таке спілкування патрульних з людьми — це аморально. Планую писати заяву, бо таким копам не місце на службі».

У пресслужбі патрульної поліції повідомили, що вже бачили відео й ними розпочата службова перевірка. Саме за її висновками й будуть подальші дії, поки що копа від роботи відстороняти не будуть.

Перейдуть в онлайн-формат: Росія скасовує проведення ходи "Безсмертний полк"

вівторок, 23 квітень 2024, 19:40

У Москві скасовано проведення ходи «Безсмертний полк» 9 травня. Натомість подія відбудеться в онлайн-форматі. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на організаторів акції, передають Патріоти України. Як заявила перша заступниця голови комітету...

"Ніхто з його рідні в РФ більше не живе, але...": Легенда українського тенісу звинуватив зірку Росії в лицемірстві

вівторок, 23 квітень 2024, 19:28

За словами спортсмена, він вважає Медведєва лицеміром, який не висловився про війну в Україні. «Я знаю, що він із сім'єю виїхав із Росії у 2017 році. Ніхто з його близьких у Росії не живе. Але він, як риба, набрав у рот води, він досі мовчить і нічого ...