Хіти тижня. Довела в суді, що "является артисткой": "Работающая в Крыму" російська зірка 90-х зібралася до Києва

Як їй вдалося переконати суд, що закони не діють для артистів, Овсієнко не пояснила.​

Зірка 90-х - російська співачка Тетяна Овсієнко, яка виступала в окупованому Криму, вирішила домагатися дозволу на в'їзд до Києва, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.
За словами Овсієнко, їй вдалося перемогти в суді і довести, що «является артисткой, поэтому и работала в Крыму». «Вроде как я выиграла суд. Сейчас мамочка приехала, сейчас вместе съездим», - похвалилася вона в ефірі одного з російських телеканалів.
Овсієнко поскаржилася, що її не пускали поховати батька в Київ. «Его нет уже год. Тяжело мне это давалось. Инфаркт, но меня, конечно, не пустили. Когда остановилось у папы сердечко, я была уже почти в Киеве. Они ждали часов пять или шесть, требовали справку о смерти, но это было невозможно. Мы уговорили доктора, который зафиксировал время и дату остановки сердца. Он прислал справку на границу и меня пустили. Такая же история была на 40 дней», - розповіла Овсієнко.

Як їй вдалося переконати суд, що закони не діють для артистів, Овсієнко не пояснила.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...