Хіти тижня. Довелося міняти квартиру: Чоловік забув про закваску в кімнаті - все завершилося епічною "битвою" і галюцинаціями

Чоловік придбав закваску для випічки хліба, однак забув про неї. Довгий час вона стояла самотньо на комоді в його кімнаті, повністю висохнувши, аж поки чоловіка не зацікавив дивний пил, що покриває комод. Прибравши його і кілька разів чхнувши, чоловік несподівано став жертвою "атаки кліщів". Про це він розповів у Reddit, передають Патріоти України.

За словами чоловіка, під час самоізоляції через коронавірус, він вирішив придбати закваску, щоб самостійно випікати хліб. Закваска - це суміш дріжджів, води та борошна, яку можна використовувати декілька разів, "підгодовуючи" борошном та водою через певний час. Однак, як це часто буває, до кулінарних експериментів справа не дійшла і закваска просто залишилася стояти на комоді в його кімнаті, оскільки в його орендованій квартирі не було холодильника. Суміш сумно "кипіла" в банці, поки остаточно не висохла.

"Я її не викидав, сподіваючись, що колись реанімую закваску. Кілька тижнів тому я пішов відкривати комод, щоб витягнути одяг, і виявив, що комод покриває тонкий шар пилу. Я кілька разів чхнув і помітив, що пил почав рухатися. Потім я зрозумів, що насправді це не "пил", а скупчення тисяч мікроскопічних білих кліщів, що повзали по чорному комоді, у комоді, навколо комода, по стіні, на інших меблях, у моєму ліжку", - розповів чоловік.

Він відразу викинув банку з закваскою у сміття і розпорошив у кімнаті велику кількість миючого засобу для дезінфекції. "Їх були тисячі і тисячі. Вони були надзвичайно маленькі, ледь помітні. Я, чесно кажучи, відчував, що це якась галюцинація, бо вони були просто скрізь. Це тривало кілька днів, але оскільки я працював більшу частину часу, я не помітив, аж поки колір поверхні мого комода не змінився", - зазначив чоловік.

Спроби чоловіка знайти інформацію про дивне явище в Інтернеті наштовхнуло на припущення, що це міг бути "борошняний кліщ", розмноженню якого сприяла спека. "Минуло кілька тижнів, і я більше не бачив жодного з тих кліщів. Але я все ж переїхав з тієї квартири про всяк випадок", - підсумував свою історію чоловік.

Джерело: Апостроф

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...