Хіти тижня. Довжина - 25 метрів: У Чилі археологи знайшли малюнок із зображенням інопланетянина (фото)

Спершу знахідка була зроблена в додатку Google Earth, а потім - на місцевості.

Експерти з Міжнародного фонду культури і науки про життя зробили вельми незвичайне відкриття: вони виявили малюнок інопланетянина, довжина якого склала 25 метрів. Спершу знахідка була зроблена в додатку Google Earth, а потім - в реальності, повідомляють Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.
Зазначається, що зображення інопланетянина з трьома пальцями на руках знаходиться поблизу населеного пункту Уара (область Тарапака). Як і інші малюнки місцевості, виявлений створений вискоблюванням верхнього шару зі скам'янілого ґрунту. Така техніка називається геогліфи.
Найбільшим геогліфом вважається «гігант Атаками» довжиною 119 м. На цій картині теж зображено дивне створіння, тільки вже без пальців. Відносно недавнього відкриття: уфологи впевнені, що між трипалим створінням на малюнку і 3-палими муміями з Наска є взаємозв'язок. До слова, дистанція між об'єктами становить всього лише 800 км.

Мумія, виявлена фермером, мала по 3 пальці як на руках, так і на ногах. Вчені підтвердили, що останки не підроблені, в них навіть виявили ДНК людини. Може бути, що на геогліфу зображені саме ці мумії.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...