Хіти тижня. Драматична зміна чемпіона: Найкращий кікбоксер світу в напівлегкій вазі програв нищівним нокаутом (відео)

У Сінгапурі завершився турнір з кікбоксингу ліги ONE, в головному бою якого таєць Супербон Банчамек нокаутував найкращого кікбоксера світу Джорджо Петросяна з Італії і став чемпіоном організації в напівлегкій вазі, зазначають Патріоти України.

Бійці почали поєдинок з розміну лоу-кіками і джебами, в якому таєць віддав ініціативу, але стримував просування суперника фронт-кіком. На руках Петросян перегравав суперника і атакував жорсткими двійками.

У другому раунді Супербон завдав суперникові потужний удар ногою в голову, після якого Петросян знепритомнів і впав на спину.

Відео нокауту Петросяна

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...